Rezultati natječaja za logotip Dana socijalne zauzetosti

Natječaj za logotip manifestacije „Dani socijalne zauzetosti“, koja će se u organizaciji Franjevačkog instituta za kulturu mira održati prvi put u studenom ove godine, izazvao je velik odaziv profesionalnih dizajnera i kreativaca. Po završetku natječaja, pristigla su sveukupno 52 prijedloga različitih logotipa.

Imenovano povjerenstvo nakon tri kruga žiriranja odabralo je tri najbolja prijedloga. Kriteriji po kojima su se radovi ocjenjivali bili su: identitet „Dana socijalne zauzetosti“, originalnost, suvremeni izričaj vizualne komunikacije te primjenjivost u različitim veličinama i na različitim podlogama.

Pobjednički logotip osmislila je Natalija Čataj. Na drugom mjestu našao se prijedlog Filipa Cvitića, a na trećem prijedlog Saše Deškovića. 

Prvoplasirani odabrani logotip „Dana socijalne zauzetosti“ kao i druga dva plasirana logotipa možete pogledati na linku: https://goo.gl/5YYirV

Zahvaljujemo svima koji su se prijavili na natječaj te čestitamo autorima tri najbolja rada!

Radujemo se daljnjoj organizaciji Dana socijalne zauzetosti te vas ovim putem podsjećamo da se u studenom uključite u ovaj plemeniti projekt!

Pratite nas i na našoj facebook starnici: 

 

https://www.facebook.com/Dani-Socijalne-Zauzetosti-255930278262490/